ONUMUZDEKI GUNCELLEMEYLE YENI ORG KUTULARI GELIYOR!

Önümüzdeki güncelleme dört yeni org kutusu getiriyor!


Askerler,
zamanı geldi: S.K.I.L.L. oyununun yeni güncellemesine çok az kaldı. İşte sizi bekleyen dört yeni org kutusuyla ilgili ayrıntılar!
Agresif bir desen: KRISS Vector Honeybee
KRISS Vector Honeybee hafif makineli silah severlerin hayalindeki silah. EOTech gezi hassas vuruşlar sağlar, sarı siyah renkler rakiplere bu silahı taşıyan kişinin ne kadar tehlikeli olduğunu ilan eder!
Zorlu yollardan yıldızlara: CheyTac M200 Big Dipper
Gökyüzündeki gaz bulutları ve gece semalarının yıldız haritası büyük ayı desenli bir keskin nişancı tüfeği. Bu silah iyi ateş eden herkese hitap ediyor. Ancak büyüteçli dürbünü rakiplere doğru tutmak gerekir, gök yüzüne değil!
Adaşı kadar tehlikeli: die SAIGA 12 Python
Gümüş renkli pullarla kaplı, yılan baskılı üstelik çok işe yarar bir open dot gezli – bu silah rakibe yakın durumdayken kullanılacak en doğru silah, örneğin Embassy'nin dar koridorlarında.
ACOG'lu ilk silah: SG 551 Iron Gun
Kırmızı, krom ve altın renkli bu inanılmaz silahla savaş alanında bir spor arabası kadar dikkat çekersiniz! Ayrıca SG 551 olağanüstü isabeti sayesinde Go4S.K.I.L.L. oyuncuları arasında çok tutulur – üstelik bu silah S.K.I.L.L.'deki ilk ACOG gezine sahip!
Özel Camo-Spray'ler ve daha fazlası!
Yeni org kutularında Aurora ve Carbon Camo-Spray'leri sizleri bekliyor – ikisi de sadece bu kutularda bulunur ve Dükkan'da satılmaz. Carbon Camo-Spray'i silahlarınıza ekstra görünüm ve siyah metalik bir ışıltı, Aurora ise kuzeyin kutup ışıklarını çizecek! Org kutularında aynı zamanda şimdiye kadar olduğu gibi süreli gezli silahlar bulmaya devam edeceksiniz - üstelik şimdi özel bir optiğe de sahip olacaklar!

0 yorum: