S.K.I.L.L.'IN HAZIRAN GÜNCELLEMESI HAKKINDA HER ŞEY!

Haziranda yeni: İki Blasting haritası, bir silah, dört org kutusu ve bir sürü yeni eşya!



Askerler,
bu güncellemede yok yok - yeni org kutularını dün tanıttık, bugün sıra geri kalanında!
İki yeni Blasting haritası
10.000€ para ödüllü S.K.I.L.L. ESL Euro Series'in startına uygun olarak iki yeni Blasting haritası geldi: Workshop ve Ghost Town!
İki harita da çok zorlu ve karmaşık bir yapıya sahip – bu nedenle ikisinin de hızla S.K.I.L.L.'deki favoriler arasına gireceğini düşünüyoruz.
Dükkan'da yeni: SCAR-L
SCAR-H'nın küçüğü, Dükkan'daki bu silah dizisini tamamlar! Gerçi verdiği hasar biraz daha az ama şarjöründeki fazladan 5 mermisi ve daha hafif olan ağırlığı sayesinde hücum etmeyi sevenler için harika bir silah.
Futbol Dünya Kupası ve S.K.I.L.L. Country Championship'ine uygun Shirt, Camo-Spray ve Wall-Spray'ler!
"Gerçek hayatta" Futbol Dünya Kupası herkesi etkisi altına alırken S.K.I.L.L.'de ESL'nin düzenlediği "S.K.I.L.L. Country Championship" gerçekleşecek. İster bir futbol takımını ister bir S.K.I.L.L. ekibini destekleyin – aradığınız uygun eşyalar bizde:
  • Çeşitli Avrupa milli takımlarına uygun desende 18 T-Shirt!
  • Küçük bir pakette 18 bayrak Wall Spray'i!
  • Bir futbol topu ve futbol sahası çimi deseninde 2 Camo Spray!
  • 1 çift kaleci eldiveni
Bütün bunlar her zamanki gibi 30 günlük ve daimi versiyonlarla.
S.K.I.L.L. ESL Euro Series Shirt



Bugünden itibaren Euro Series'e verdiğiniz desteği gösterebilirsiniz: Harika ve benzersiz Shirt bugünden itibaren sınırlı bir süre için (ama en az Play-Off'ların başlangıcına kadar) Dükkan'da satılacak. Satın alınan her Shirt ile Euro Series'in para ödülü 1€ artacak, yani S.K.I.L.L. E-Sport'u etkin şekilde destekleyebilirsiniz!
Klan Eşleştirme
Klan kanalındaki ilk oda otomatik olarak rakip bulabileceğiniz bir eşleştirme salonudur. Bu özellik henüz Açık Beta sürecinde – mümkün olduğu kadar çok klan karşılaşmasına katılıp tespit ettiğiniz hataları bize bildirerek bu özelliği derinlemesine test etmemizde bize yardımcı olun! Önümüzdeki hafta konuyla ilgili ayrıntılı bilgi göndereceğiz, karşılaşma eşleştirmesi hakkındaki detaylar ve küçük bir kılavuz alacaksınız!
VIP seviye tanımları
VIP durumunu geliştirmek için bir adım daha: Sıralamayı değiştirdik: Artık VIP Seviyesi 5'ten VIP Seviyesi 1'e inmek yerine, VIP Seviyesi 1'den başlayacaksınız. Ulaşabileceğiniz en yüksek VIP Seviyesi böylece artık 5 oldu. VIP Seviyeleri artık 1 ile başlayan Rütbe Seviyeleri'ne daha uygun olacak. Önemli: Bu sadece bir isim değişikliği, puan durumunuz veya kullanıma açtığınız silahlarda bir değişiklik olmayacak.

0 yorum: