GUNCELLEMEDEKI KLAN SIRALAMASI VE DAHA NELER NELER!

İşte klan sıralaması ve daha birçok şey içeren güncelleme!
Askerler,
S.K.I.L.L.'in son güncellemesi tam bir bomba: harika bir özellik ve bir sürü yeni içerik keşfedin!
Klan sıralaması
Nihayet vakti geldi: Her hafta en sevilen oyun modlarında başka klanlarla boy ölçüşün! An itibariyle klan kanalında elde edilen her sonuç önemli – çünkü performansınız güncel bir klan sıralaması oluşturmak için kullanılacak. Her cumartesi akşamı saat 24'te CEST skor sıfırlanır ve tekrar yükselme şansı elde edersiniz!
Güncel durumu ve geçen haftanın sonuçlarını sol üst köşedeki istemcide bulunan kupaya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
Daha bitmedi: Klanınınızın sıralama listesindeki konumuna göre isimleriniz özel efektlerle görüntülenecek – böylece lobideki herkes iyi bir klana ait olduğunuzu görecek! Hangi klanın en iyi olduğunu herkesin rahatça görebilmesi için en yüksekteki basamaklar ekranın en üst kısımda görüntülenir – aynen ekran görüntüsündeki örnekte olduğu gibi:


Rakip bulmanızda kolaylık sağlamak için Forum'da bir E-Sport Bölümü hazırladık. Burayı diğer klanlarla karşılaşmalar ayarlamak için kullanabilirsiniz - buraya tıklayın yeter!
Bir klan kurun veya bir klana dahil olarak klan kanalında bir klan karşılaşması arayın, sonra da … iyi olan kazansın diyelim!
İki yeni asker: GAFE Armored Unit ve GIGN Riot Guard
Ekstra EXP ve SP kazandıran askerlerimize henüz sahip olmayanlar, belki bu iki yeni askerden birini beğenir:
  • Der GAFE Armored Unit %50 Exp Boost ve %30SP-Boost sağlar ve 299 Cash karşılığında satın alınabilir

  • GIGN Riot Guard %75 Exp Boost ve %40 SP Boost sağlar ve 499 Cash ile satın alınabilir.

İki yeni silah ve iki yeni Camo-Spray: G36C ve K3 ile Safe ve Caution
An itibariyle SP ve Cash ile alınabilen iki yeni silah var: G36C ve K3. Eğer bunları sarı siyah renkli KRISS Vector Honeybee'ye uygun tasarlamak isterseniz sizler için Camo Spray'ler de hazırladık: Safe ve Caution!
G36C efsanevi G36 saldırı tüfeğinin kompakt bir çeşidi olup fiyatı 24.000 SP veya 99 Cash'tir. Ekran görüntüsünde SafeCamo Sprayi ile kombine edilmiş şekildedir:



K3 M249 temel alınarak hazırlanan kore yapımı, hafif bir makineli tüfektir. Bunu 21.000 SP veya 89 Cash ile satın alabilirsiniz! Bu örnekte çeşitli ikaz sinyallerine sahip Caution Camo Spray'ini K3 üzerine uyguladık:



Sevilen silahların "Puzzle'ı"
Bugünden itibaren önümüzdeki güncellemeye kadar AK-103, FAMAS, PSG-1 ve Beretta M92FS silahlarının bu çeşidini bulacaksın. Bu silahlar standart sürümleriyle aynı değerde ama onlardan çok daha cool görünüyorlar. Puzzle görünümü Camo Spray olarak satılmaz, yani önümüzdeki haftalarda bunları satın alanların savaş alanında çok dikkat çekeceği kesin! Buna ek olarak Tomahawk{'ı95} da Puzzle görünümlü satın alabilirsiniz!



Klan tişörtlerinde daha fazla seçenek!
Kum renkli klan tişörtünden sıkıldıysan sana iyi haberlerimiz var: Bugünden itibaren klan tişörtünü beyaz, siyah, yeşil, kırmızı ve mavi renklerinde alabilirsiniz – her zaman olduğu gibi daimi sürüm olarak 99 Cash'e. Bununla klanınızın görüntüsünü zevkinize daha uygun şekilde düzenleyebilirsiniz!



Dört yeni org kutusu
24.04 tarihinde duyurduğumuz gibi Kapsül Pazarı'na dört yeni org kutusu getirdik: KRISS Vector Honeybee, SAIGA 12 Python, CheyTac M200 Big Dipper ve SG 551 Iron Gun.
…ve geçen yamalarda olduğu gibi bu kez yine bir "Play on Patch Day" – Etkinliği hazırladık! S.K.I.L.L.'in yeni güncellemesinde iyi eğlenceler dileriz!

0 yorum: