M14EBR GELDI!

Güncelleme yeni bir silahın yanında Dükkan'a birçok yeni değişiklik getiriyor.

M14EBR – sıra dışı askerler için özel bir silah!

M14EBR piyade tüfeği ve saldırı tüfeği arasında seçim yapamayan herkes için en doğru seçim! Bu silah büyük bir hasar oluşturur ve EOTech nişan kertiği sayesinde çok da hassastır. Çoğu keskin nişancı tüfeği gibi şarjöründe sadece 10 mermi bulunur – ama her vuruşu elde doldurmak gerekmez çünkü tam otomatik şekilde ateş eder! Güçlü geri tepmeyi kontrol edebilen ve şarjörünü doğru zamanda dolduranlar bu silahla savaş alanının hakimi olacak!





Yeni asker: GROM
GROM dünya çapında tanınan Polonyalı özel bir birliktir. Dükkan'da "Ekstralar" altında bu birliğe ait deneyimli ve kıdemli yeni harika bir askerimiz var!



Camo sprayler artık daimi!
Camo spraylerle ilgili geri dönümlerinizi aldık ve Dükkan'da birkaç değişiklik yaptık. Camo spraylerin 7 günlük sürümleri Dükkan'dan kaldırılıp yerine 30 günlük ve daimi sürümler konuldu! Ayrıca ürün yelpazemize yeni spreyler eklendi, bunları da her zamanki gibi Dükkan'da "ekstralar" altında bulabilirsiniz. Unutmayın: "Önizleme" butonuna tıklayarak camonun silahınızda tam olarak nasıl göründüğüne bakabilirsiniz – bu en harika kombinasyonları bulmanızı kolaylaştıracak!

Daha iyi EXP ve SP boostları!
Boostlarda da değişiklikler oldu: 2 saatlik sürümler Dükkan'da kalmaya devam edecek ama 4 veya 6 saatlik sürümler kaldırıldı: Artık tüm boostları bütün bir gün ve hatta bütün bir hafta için satın alabilirsin!

Tahta at yılını bizimle kutlayın!
Bildiğiniz üzere Dragonfly Koreli bir geliştirici. Bizim takvimimize göre 31.01 günü başlayan yeni yılın burcu at. Eğer bunu bizimle ve Dragonfly'la birlikte kutlamak isterseniz Dükkan'da Ekipmanlar sekmesine bakın – burada çok komik bir at maskesi bulacaksınız. Aynı şekilde silahınız için çok detaylı ve animasyonlu Horse FX Camo da sizi bekliyor!

Sevgililer günü
14.02 Sevgililer Günü olduğu için Dükkan'a sizler için bugüne özel birkaç eşya ekledik:
◘Aşk Tanrısı'nı oynayabileceğiniz bir yay
◘Her şeyi pembeye boyayan bir el bombası

Küçük değişiklikler
İşte birkaç küçük değişiklik daha:
◘İstemcideki tüm web bağlantıları artık sisteminizdeki standart tarayıcınızda açılabilecek
◘Votekick için daha az SP harcayacaksınız

Daha önce de açıkladığımız gibi VİP haritaları tüm oyunculara açıldı ve yenileriyle yer değiştirdi. Artık müthiş Hero Modu da oynanabilir!

Güncellemede iyi eğlenceler dileriz!

0 yorum: