YENI YAMADA SG 551'I VE DAHA BIRÇOK DEĞISIKLIK BULACAKSINIZ!

Bu yamada yeni bir silah, yeni fiyatlar ve birkaç küçük değişiklik var!

Askerler,

siz istediniz, biz de Dükkan'a koyduk: SG 551! Hassasiyet ve delme gücünün bu müthiş birleşimi her silah deposunda bulunmalı – hemen alın, hem SP hem de Cash ile satılır! Nasıl görüdüğünü merak edenler için (hier mit dem neuesten animierten Camo Spray „Kraken FX“ versehen):




Silahların Cash fiyatı daimi olarak düşürüldü

Silah fiyatlarını kısa süreliğine düşürdükten sonra sizlerden olumlu geri dönümler alınca SP ve Cash ile satılan tüm standart silahların Cash fiyatını daimi olarak indirmeye karar verdik. Aynı zamanda Dükkan'da Ekstralar sekmesi altında bulunan Starter-Pack'ın fiyatını da, eşyayı yeni oyunculara daha cazip hale getirmek için düşürdük!

Karakterlerin Exp-Boost ve SP-Boost'u

Grom, Black Security, Red Snow, Black Mamba, Cherry Bomb ve Delta Scout boostlarını diğer fiyatlara uygun şekilde düzenledik. İşte yeni boost değerleri:
◘GROM: %25 EXP- Boost ve %15 SP-Boost
◘Red Snow: %50 EXP-Boost ve %15 SP-Boost
◘Black Security: %50 EXP-Boost ve %30 SP-Boost
◘Black Mamba: %75 EXP-Boost ve %40 SP-Boost
◘Cherry Bomb: %75 EXP-Boost ve %40 SP-Boost
◘Delta Scout: %100 EXP-Boost ve %50 SP-Boost

Bu sadece yeni aldıklarınızda değil, sahip olduğunuz karakterler için de geçerli! Noel karakterleri Cherry Bomb ve Red Snow şu an Dükkan'da mevcut değil ama bu karaktere sahip olup kullananlar için bu bilgi önemli.

Daimi ekipmanlar

Noel Baba kıyafeti ve at maskesi gibi birkaç sıra dışı ekipman eşyası daimi olarak kullanıma sunulduğundan beri artık Cash ile neredeyse tüm diğer ekipmanları daimi olarak alabilirsiniz. Kısacası: Askerinizin tarzını ortaya koyabileceğiniz tüm güzel başlıklar, maskeler, pantolonlar, eldivenler vb. artık hem 30 günlük sürümler hem de daimi sürümler halinde Cash ile alınabilecek! Bununla birlikte tüm seviye sınırlamaları da kaldırıldı – yani hoşunuzu giden bir şey olursa, durmayın, hemen alın!

E-Spor Geliştirmeleri

ESL gibi E-Spor Etkinlikleri'ni geliştirmek için oyunda iki küçük değişiklik yaptık:
Ping artık sayı olarak sinyal ışığının yanında görüntülenir – böylece bağlantı sorunlarını daha kolay tespit edip çözebilirsiniz.
Karakter gölgesi tüm oyuncular için devre dışı bırakıldı – bir hata bazı durumlarda bu gölgelerin duvara yansımasını gösterir.

Unutmayın: Şubat Go4S.K.I.L.L. Karşılaşması'nın aylık final tarihi 25.03 – 8 ekip toplam 500€'luk para ödülü için savaşacak. Hepsini ESL TV'de canlı olarak izleyebilirsiniz!

İstemciye Cash yükle

Cash hesabına yükleme yapmak isteyenler için işi biraz daha kolay hale getirdik: İşlem artık istemcideki bir pencerede yapılır, yani artık web tarayıcına geri dönmenize gerek yok! Not: Cash'in hesabınıza eklenmesi biraz zaman alabilir. Bazı durumlarda oyuna tekrar giriş yapmak gerekebilir.

Yama gününde oyna

Yama gününde oynayanların ödüllendirileceği bir de küçük etkinliğimiz var. Yine birkaç ücretsiz kapsül kazanma şansı sizleri bekliyor. Bu kez sırada en yeni org kutularımızdan olan P90 Fury'ye uygun kapsüller var!

Daha da güzelleşen S.K.I.L.L.'de iyi eğlenceler dileriz!

0 yorum: