S.K.I.L.L. VIP HAFTA SONU!




Hafta sonunda 2013 yılı için teşekkür hediyemiz!

S.K.İ.L.L. Ekibi teşekkür eder!

2013 için sizlere teşekkür etmek istiyoruz – çok güzel bir yıldı! 1.500.000'ü aşkın oyuncu, uzaylı yaratıklar ve yepyeni org kutularıyla dolu büyük bir güncelleme, S.K.İ.L.L.'in ESL'deki çok başarılı startı – sizler olmasaydınız, bunlar olmazdı, onun için önümüzdeki hafta sonu sizleri çok özel bir etkinlik bekliyor: VİP statüsünü artık S.K.İ.L.L. oynayarak kazanabilir ve VİP haritalarındaki Bonus SP'leritoplayabilirsin!

3 günlük VİP staüsü!

VİP haritalarını ve VİP paketlerinin avantajlarını denemek isteyenler hafta sonunda bu fırsatı elde edecek:03.01. cuma günü giriş yap ve Team Deathmatch, Blasting veya Seizure modlarından birinde bir karşılaşmayı sonuna kadar oynayarak 3 günlük VİP biletini cebe indir. Bu bilet VİP statüsünün SP ve EXP Boost'unu, VİP haritalarına erişim ve M4A1 Chrome ve MP7A1 Chrome içerir.

VİP haritalarında bonus SP!

03.01. ile 07.01. tarihleri arasında VİP haritalarındaki her karşılaşma için 50 SP ekstra alırsın – ama oyunda en az 3'e 3 oyuncu arasında gerçekleşmeli. Arkadaşlarını topla, 03.01. tarihinde VİP biletini al ve hep birlikte VİP haritalarında oyna! Unutma: Bu haritaları oynamak için VİP kanalına doğru yola çıkmalısın.

2 gün ekstra VİP

Geçen bonus hafta sonunda fark etmişsinizdir, hafta sonlarını 5 güne uzatmayı seviyoruz – bu kez de aynı şeyi yaacağız. 03.01 ile 05.01 tarihleri arasında VİP haritalarında toplam 10 oyun oynarsan ekstradan iki günlük VİP kazanırsın!

Bize geri dönüm yaz!

Yeni org kutularımız ve ESL işbirliğimizden de görüldüğü gibi fikir ve arzuların bizim için çok önemli. Forum ve Facebook'taki yorumlarınız da aynı şekilde çok değerli. Hafta sonundaki bu fırsatı kaçırma ve VİP sistemindeki VİP haritaları konusunda düşüncelerini bizimle paylaş!

0 yorum: