ISTE ÇOK ÖZEL VIP HARITALARI!

Burada şu an sadece VİP oyuncularımıza özel olan haritalar hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsin!

Eğer VİP statüsüne sahipsen bu çok özel haritalarda oynamak istersen VİP kanalında başka VİP'leri oyuna davet et!

Yolunu bulman için her haritada taktiksel bir tablo bulunur: R ve B ekiplerin belirme noktasıdır. (Red veBlue) olarak işaretlendiğinde, M Misyon hedefini gösterir. Blasting ile bombanın yerleştirilebileceği noktalar ve İntelligence'de Seizure'un bulunduğu noktalar da aynı şekilde M ile işaretlenir. Seizure haritalarında İntelligence'in götürülmesi gereken nokta da G ile işaretlidir.



Lost Temple
Bu Team Deathmatch haritasında seni 4 girişli büyük bir iç oda bekliyor. Çevresinde bol miktarda siper imkanı sağlayan büklüm büklüm sokaklarıyla şark mimarisiyle işlenmiş her köşenin ardında bir rakip saklanıyor olabilir!



Farmhouse
Açık Samanlık ve bazı terk edilmiş, viran binalar bu açık alanda güvenli yerler sunar. Haritanın ortasındaki kraterin yanında bulunan imha edilmiş iki roket topçu aracı geçmişteki ağır savaşlara tanıklık etti ve artık diğer VİP'lerle karşılaşacağın Team-Deathmatch savaşlarına kulis olacak!




Embassy
Saldırganlar bu Blasting haritasında Büyükelçi'nin park yerinde duran limuzinini ya da konferans salonundaki kasayı havaya uçurmaya çalışır. Büyük bir giriş salonuna sahip olan, saray yavrusunu andıran muazzam elçilik binası, ahşap kaplamaları ve muhteşem bahçesiyle ateşli karşılaşmalara ilginç bir kulis oluşturur!


Peacehawk
Tadilatta olan bir nöbetçi uçağı bu çok karmaşık Blasting haritasında saldırganlar için öncelikli bir hedef durumundadır. Alternatif olarak yan salondaki yedek parçaların imha etmek için çalışılabilir, bu sayısız yollardan hangisini seçersen seç, kesin olan bir şey var: Bu hava alanı hep böyle sessiz sakin kalmayacak!



Anaconda: Sector 7
Seizure haritası çok sıradışı bir yer: Engin denizlerde bulunan büyük bir nakliye gemisi. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur görüş mesafesini kısaltıyor, dar koridor ve kapılar sıyrılma manevralarını olanaksız kılıyor ve helikopterin iniş alanına giden asansör hem can kurtaran kestirme bir yol, hem de ölümcül bir tuzak olabilir – ne harita ama!


0 yorum: