HAZIRAN GÜNCELLEMESINDE YENI ORG KUTULARI

Haziran güncellemesiyle Dükkan'da: M14 EBR Venom, MG4 Black Widow, Arctic Circle E-Sport ve Camo Spray All-in-One!




Askerler,
önümüzdeki güncellemeye az kaldı, dört yeni org kutusuyla ilgili bilgiler!
M14 EBR Venom
Zehir yeşili rengiyle inanılmaz iyi bir atış hareketi sunar – denemelerimizde ağızımızdan şu kelimeler döküldü: "Bu silah bir canavar"!

MG4 Black Widow
Bu makineli tüfek tıpkı adını aldığı örümceğin ısırığı gibi aynı anda birden fazla düşmanın işini bitirebilir!

Arctic Circle E-Sport
Bu org kutusu çok özel: Dışarıda hava sımsıcak olsa da e-sporda (örn. 10.000€ ödüllü ESL Euro Series'de) çok serinkanlı olmak gerekir. HK417 Frozen, AWP Frozen ve SCAR-L Frozen sanki buzullardan yapılmış! Bu silahların ESL'deki SKILL E-Sport'un katı kurallarına uygun olması için sıradan görünümlü HK417, AWP ve SCAR-L ile aynı özelliklere sahiptir. Bu org kutusu ayrıca birden fazla Aurora silahı içerir, yani Aurora Camo Spray silaha daimi olarak eklenmiş durumdadır. Bu, kutuyu daha da özel hale getirir, çünkü Aurora-Spray'in daimi versiyonu Dükkan'da satılmaz – ayrıca bütün bu silahlar ESL kurallarına uygundur!

Camo Spray All-in-One
Standart görünümlü silahlardan bıkan askerler için bu kutuda çok özel (ama sadece bu kutuda!) muhteşem görünen dört FX-Camo Spray'i bulunur: Fissure FX, Giganteus FX, Silver Lightning FX ve Golden 
Lightning FX! Eğer bu da yetmediyse: Bu kutu FX olmayan 5 Spray de içerir: Fissure, Giganteus, Amethyst, Shattered Glass ve Black Ice! Asıl bomba ise: Bu kutuyla sözkonusu dokuz Camo Spray'in daimi versiyonlarını elde etme şansı yakalarsınız!

0 yorum: