S.K.I.L.L. VE HEDIYE YAGMURU – GELSIN YENI YIL!

Noel'de alışveriş çılgınlığı: Yeni karakterler, güçlü ekipmanlar, delme gücü yüksek silahlar ve daha neler neler!




Noel ve yeni yıl öncesi son güncelleme kapıda
Cepheden iyi haberler var: Birkaç gün içerisinde noel şerefine gerçekleştirilecek Dükkan güncellemesiyle bir sürü yeni içerik bulacaksın. Noeli vur patlasın, çal oynasın kutla, yeni yılı da havai fişeklerle karşıla – burada zevkine göre mutlaka bir şey bulacaksın.

İki haritada kar topu savaşı
Kar topu oynanmayan kışa kış mı denir: Yeni güncellemeyle buz topları atabileceğiniz iki yeni harita gelecek. Bu haritalardan biri, VİP haritası Farmhouse'un kış versiyonudur. Diğeri ise önümüzdeki yamayla gelecek olan başka bir haritaya karşı manzaralı. Bu iki haritayla ilgili küçük bir not:
Hediye saklamak kazandırır!
Çanlar çalmaya başladığında yukarıya bak ve gösteriyi kaçırma!

Bir sürü noel silahı
7 ve 30 günlük EOTech Visier'li dört çeşit saldırı tüfeği:
•HK417 Snow FX: kışı anime kar taneleriyle karşılamak isteyen herkese
•M4A1 Christmas Gift: çam ağacının altındaki hediyeler gibi rengarenk
•AK-103 Rudolph: kırmızı burnu bile var
•K2 Reindeer FX: cıvıl cıvıl, renk renk paketli ve anime ren geyikli





M67 şarapnel el bombasının hem daimi hem 30 günlük üç çeşidi var:
•M67 Snow FX: HK417 Snow FX gibi ama anime kar taneli
•M67 Snowman: kardan adamın sevimli ve göz kırpan kafası
•M67 Firework: benzersiz animasyon ve efektlere sahip özel bir bomba



Doruk noktası olarak sizlere Defense ve Survival modu için RPG-7 Firework'u sunacağız. RPG-7'nin bu türü (30 günlük ve daimi versiyonu alınabilir) ardından kıvılcımlar saçan ve gerçek bir havai fişek gibi patlayan dev ve renkli bir havai fişek roketidir.





Karakter ve ekipmanlar
Ürün yelpazemizde sizleri baştan aşağı değiştiren iki karakter bulunur:
•Cherry Bomb
•Red Snow


Dükkan'da bu ikisine tıklamak (her zamanki gibi Ekstralar altında bulunur) sizlere çok şey kazandıracak: Dişi Cherry Bomb ve eril Red Snow beklediğiniz geleneksel Noel Baba kostümleri değil! İkisinin de hem 30 günlük hem de daimi versiyonlarını Dükkan'da bulacaksınız – tüm karakterlerimiz gibi onlar da sizlere bir XP ve SP boost'u sağlar!




Gelenekselliği sevenlere de unutmadık: Aynı şekilde "Ekstralar" sekmesi altında bir Noel paketi var. Karakterinizi 30 gün boyunca Noel Baba'nın çizmeleri, şapkası ve eldivenleriyle giydirebilirsiniz – aman beyaz sakalı unutmayın! Bu dört ekipman nesnesinin 30 günlük veya daimi versiyonlarını alabilirsiniz.

Yeni Camo Spray
Firework FX Camo Spray ile silahlarınız tam bir görüntü şölenine dönüşecek – rakipleri alt etmeden önce dikkatlerini kısa süre dağıtmaya bire bir! İlk Camo Spray'in 30 günlük ve daimi versiyonu alınabilecek. Ayrıca renklerle arası pek iyi olmayanlar için adı FX'siz ve anime olmayan hali de mevcut olacak.

Yeni zafer animasyonları
Kazanılan turun sonunda karakterleriniz havaya konfeti atacak – tabii eğer turu sağ sağlim geçtiyseniz... Çarşamba gününden itibaren Dükkan'da bu animasyonun bir türünü alabilirsiniz. Satılan bu versiyonda karakteriniz elinde küçük bir fişek patlatır!

Yeni Wallspray'ler
Haritalarda noel coşkusu yaşamak isteyen herkese bir Rudolph ve kardan adam Wallspray'i artık Dükkan'da. Ayrıca haritalarda ren geyiğinin kırmızı parlak burununu ve atkılı & şapkalı kardan adamı yaygınlaştırmak için iki spreyi içeren bir paket de olacak.

Önümüzdeki haftalarda Fişek Gösterisi Etkinliği
Başarılı geçen Cadılar Bayramı Etkinliği'nin ardından önümüzdeki günlerde de gerilim tavan yapacak: Görevlerde harika eşyalar kazanın! Ayrıca birkaç çok özel sürpriz hazırladık. Bütün bunlar 18.12.2013 tarihinde başlayacak ve yeni yıla kadar devam edecek. Kısacası, bu günlerde S.K.İ.L.L. oynayan karlı çıkacak!

Çarşamba günü başlıyor!
Noel eşyaları 18.12. çarşamba günü etkinliğin başlamasıyla Dükkan'a giriş yapacak. Yatcaz, kalkcaz, yatcaz, kalkcaz – S.K.İ.L.L.'e noel gelecek!

(S.K.I.L.L. Special Force 2 Resmi Sitesinden Alıntıdır)

0 yorum: